pühapäev, veebruar 28, 2021

FB jagamismängust ja üldiselt sotsiaalmeediast

Mul on hea meel teatada, et käesoleva blogi esimene jagamismäng on tänaseks lõppenud ja võitja on selgunud. Loosimist näeb siit videost: https://www.youtube.com/watch?v=OPW5Ki8tMzo

Antud kampaania kahjuks ei osutunud nii edukaks, kui ma südames lootsin. Aga mis parata, seekord läks nii.
Auhinnaga on tegelikult selline lugu, et minu algne plaan oli osta Delfi Kogupakett ja seejärel lihtsalt ühele inimene see välja jagada. Ühel hetkel kirjutas mulle aga blogilugeja Krista, kellel see pakett juba olemas. Selgus, et tal on üks jagatav pilet täitsa üle ning miks mitte see auhinnana välja panna. Mõeldud-tehtud. Juba homme võtan võitjaga ühendust ja loodetavasti juba homme saab võitja ka Delfit täies mahus ilma piiranguteta lugema asuda. Palju õnne veelkord!
Tegelikult pani see kampaania mind üleüldises mõttes mõtlema sotsiaalmeedia kasutuse peale oma blogi reklaamimisel. Kahtlemata on Facebook selles mõttes väga võimas relv. Seda näen juba enda postitustegi pealt. Kui ma olen postituse valmis teinud, selle oma Facebooki lehele üles pannud, samuti teinud väikese reklaampostituse ka vastavas FB grupis "blogipostituste reklaamimise grupp", siis näen, kuidas sisuliselt hetkega tuleb 15-20 kasutajat seda lugema.
Ning kahtlemata on see ka lugejate jaoks kõige kiirem võimalus kursis olla sellega, mis blogis toimub (kui muidugi blogija ise seda sotsiaalmeedia lehte aktuaalsena jaksab ja tahab hoida).
Teeksin siinkohal natuke reklaami ka teiste võlablogijate sotsiaalmeedia kanalitele:
AMOV - https://www.facebook.com/Appi-Ma-Olen-V%C3%B5lglane-118402550067602
Jah, ka mina olen võlglane - https://twitter.com/kahv6lgu
Minu enda FB leht - https://www.facebook.com/volglane

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar