pühapäev, detsember 13, 2020

Võlglase Päeviku (VP) finantsuudised

Täna hommikul klaarisin ära veel paar kallimat krediidilepingut - Ferratum, credit.ee ja creditstar. Seega nüüd on kogu sõbra käest saadud 18000 EUR ära kasutatud ja kohustuste seis on järgnev:

Veel uudiseid. Reedel saabusid kauaoodatud teated palgatõusu ja preemia kohta. Palka lisandub alates 1. jaanuarist 4,55% ja ühekordset preemiat määrati ca. 20% mu keskmisest praegusest kuupalgast. See summa kantakse üle koos detsembri palgaga jaanuarikuu alguses. Numbrid on suures plaanis ootuspärased, kuigi eks alati oleks ju rohkemastki unistanud, aga arvestades praegust üldist majanduslikku ebakindlust ja kogu seda koroonakriisi, siis tuleb rahul olla. Tegelikult tuleb ju õnnelik olla sellegi üle, et palka ei langetatud ja et töökoht üldse alles on. 

Kokkuvõttes siis saan öelda, et nende uudiste valguses on alates uuest aastast jooksvalt igakuine puudujääk ca. 400 EUR. Võrreldes "tipphetke" peaaegu 2000 EUR suuruse miinusega on edasiminek meeletu. Aitäh kõigile, kes on aidanud kaasa, et sellise olukorrani jõuda. Siit edasi on juba oluliselt lihtsam liikuda. Teen millalgi täna ka sügavama analüüsi (vähemalt enda jaoks), kui palju ma minimaalselt veel vajaksin üldse, et jõuda olukorda, kus kohustused ja sissetulekud võrdsed oleks.

Lõpetuseks ülevaade ka selle nädala Bondora ülekannete kohta.
Kokku on tänaseks tehtud 18 ülekannet summas 600,77 EUR. Aitäh teile kõigile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar